Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Wat doen wij / Ontwerpen / interactieve tablet app publicaties

Publiceren op tablets
Tabletpublisher.nl ontwerpt, produceert, adviseert en publiceert interactieve tablet app publicaties van Interactief magazine tot digitale corporate brochure, voor alle platformen zoals iPad en Andriod  

Wij bieden: .

1) 
Tablet app publicatie (Maatwerk app) 
                 Single app - kiosk app  

Wij creëren op maat gemaakte app publicaties met een nieuw en uniek interaction ontwerp met daarbij een ongekende hoeveelheid vernieuwende navigation & interaction mogelijkheden die nu mogelijk zijn op een tablet publicatie. Verrijkt met rich media zoals video of gesproken teksten, audio, animatie, social media etc.. Hierbij staat de user experience centraal.

2) 
Tablet app publicatie
(Omzetten van print naar app)
                  Single app - kiosk app   
 

U kunt uw huidige gedrukte of online publicatie transformeren 
naar een publicatie app speciaal voor op de iPad, Android of andere tablets. 
Met uw eigen visual design huisstijl. Samen met ons ontwikkelen we een navigation, interaction concept die wordt verrijkt met Rich Media. Wij publiceren uw eigen app in de iTunes Store van Apple, en in de Android stores. 

3) 
Publicatie publishing services (Publishing in Store)
                Single app - kiosk app of Newsstand 

U wilt een eigen app interaction ontwerp publiceren maar u wilt niet te veel te maken hebben met al die technische rompslomp of U wilt uw App intern binnen uw organisatie verspreiden of u heeft een app ontworpen voor uw eigen klant en wilt deze publiceren in de store.


Publicatie Apps mogelijkheden

Wij creëren publicatie apps voor de iPad én andere tablets. Tabletpublisher.nl is bij uitstek uw partner als het gaat om het publiceren op mobile/ tablet devices. De mogelijkheden van de iPad en andere tablets bieden vernieuwende en interessante ontwikkelingen voor uw publicatie.

 • Magazine app
 • brochure app
 • Jaarverslag app
 • Bedrijfspresentatie app
 • Whitepaper app
 • Portfolio app
 • Book app
 • Catalogi app
 • Campagne app
 • Auteurs app 
  UITLEG 


Software oplossingen

We hebben alle publishing platform in huis om betaalbaar voor u te kunnen publiceren in de iTunes Store van Apple, en in de Android stores. U wilt alle functionaliteit van Adobe Digital Publishing Suite Enterprise.
Wij hebben voor u een betaalbare versie 

 

Meer informatie:
Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Multi-channel publishing strategy 
> Lees

Video's!

Slide Share