Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Apple heeft systeem voor in-App-abonnementen al ingevoerd

Dankzij de The Daily zijn nu ook de algemene voorwaarden van de iTunes Store gewijzigd. Als je iTunes gebruikt om aankopen te doen in de App Store moet je akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden anders kan je geen apps meer downloaden. Hierdoor zijn de in-App-abonnementen een feit zodat je vanuit een applicatie zoals bijvoorbeeld The Daily ook een abonnement kan afsluiten. De invoering is slecht nieuws voor uitgevers die per 1 april de mogelijkheid om gratis kranten weg te geven verliezen en ook gebruik moeten maken van de in-App-abonnementen zodat Apple 30% van de opbrengst van de verkoop kan incasseren. De belangrijkste wijzigingen door de invoering van de in-App-abonnementen:

  • Abonnementen kunnen variëren in lengte zoals een wekelijkse of maandelijkse periode
  • De abonnementen kunnen automatisch geprolongeerd worden
  • Als een uitgevers de prijs verhoogt stopt de verlenging automatisch
  • Abonnementen gaan direct in, zelfs als je op dat moment een proefabonement hebt
  • Abonnementen beheer je op een centrale locatie via je iTunes account
  • Uitgevers kunnen vragen om je persoonlijke gegevens die bij Apple bekend zijn. Als je hiermee akkoord gaat stuurt Apple de gegevens door.
Categorie: Tags: Platform:

Video's!

Slide Share